MINSTREELSTRAAT

 

B&B STUDIO Hillegersberg is voor onbepaalde tijd gesloten

 

B&B STUDIO Hillegersberg geeft een speciale ervaring: slapen en wonen in een Yoga, Dans en Massage Studio. Je kunt meedoen met een gratis yogales of reserveren voor een massage.

Er zijn 2 ruimten beschikbaar: LOFT (1-4 pers) en PATIO (1-2 pers)

STUDIO Hillegersberg
Minstreelstraat 40
3051 PK  Rotterdam

De Loft heeft een inrichting die een mix is van modern en vintage. De loft (50 m2) bestaat uit woon/eet/slaap gebieden met een kitchenette. Je beschikt over een eigen badkamer en een toilet op de gang in het publieke deel van het gebouw. Er staat een tweepersoons ledikant en er kunnen 2 eenpersoons ledikanten bijgeplaatst worden. Het erf is een groene oase waar je heerlijk kunt zitten en eten.

Je hebt direct toegang tot de loft en de badkamer en het toilet. Je deelt de gang en hal /ingang van STUDIO Hillegersberg met de andere gebruikers. De Loft heeft ook een eigen toegang van buitenaf. Je hebt geen toegang tot de overige ruimten.

De Patio heeft een eigen toegang aan het einde van het erf en een eigen badkamer. De ruimte is kleiner, maar intiemer dan de Loft. Ook hier is de industriele look behouden gebleven. Er staan 2 eenpersoonsbedden.

Openbaar vervoer is op 300 meter lopen. Het Centrum is in 15 minuten met het openbaar vervoer te bereiken. Op 50 meter stroomt de Rotte en iets verder liggen de Bergsche Plassen. Supermarkt en restaurants op loopafstand.

We serveren geen ontbijt. De kitchenettes hebben een koelkast, koffieapparaat, waterkoker en magnetron/combi-oven. Er kan niet gekookt worden.

Gratis WIFI.

In STUDIO Hillegersberg kunt u tijdens uw verblijf een GRATIS YOGALES volgen. Wij bieden hier ook heerlijke ontspannende massages.

Wij wonen niet in STUDIO Hillegersberg, maar werken er wel iedere dag. We zijn dus altijd aanspreekbaar.

PRIJZEN
€   75 /nacht voor 1-2 personen (LOFT en PATIO)
€ 100 /nacht voor 3 personen (alleen LOFT)
€ 125 /nacht voor 4 personen (alleen LOFT)

5% korting (meer dan 3 nachten)
10% korting (meer dan 7 nachten)
15% korting (meer dan 14 nachten)
20% korting (meer dan 30 nachten)

Klik hier: AGENDA en RESERVEREN

Foto’s gemaakt door Hilde Maassen (http://www.hildemaassen.nl/)

Klik hier: REVIEWS BED&BREAKFAST.NL

Klik hier: REVIEWS AIRBNB

Advertenties

Over BERGDAL advies

Interimmanagement Conceptontwikkeling Gebiedsontwikkeling Vastgoedontwikkeling Organisatieverandering Corporaties Overheid Samenwerkingen Wonen, Zorg, Welzijn en Ondrwijs
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .